В последните няколко години фолкаджийките се надпреварват да тръбят по медиите

...
В последните няколко години фолкаджийките се надпреварват да тръбят по медиите
Коментари Харесай

Защо фолкаджийките си правят реклама на гърба на умрели?

В последните няколко години фолкаджийките се надпреварват да тръбят по медиите какъв брой са били мечтани от мутрите през 90-те години. Куп певици се изредиха да приказват хвалебствия за щедростта на Жоро Илиев и останалите момчета с дебели вратове, които от дълго време са покойници, видя Lupa.bg Защо чалга дивите ни в този момент си вършат реклама на гърба на убити преди повече от 10 години? Защо не се хвалеха от тях приживе?

Кали от години не стопира да тръби колко заслужен мъж е бил Жоро Илиев.

" Първото ми дете не е от Жоро Илиев, кръстено е на него, тъй като ми направи доста огромна услуга " - признава изпълнителката на " 4-4-2 ".

Според нея, висаджията е избавил живота на нейния първи брачен партньор Иван Димитров в размирни времена, извадил го е от съществени проблеми и по тази причина тя е дала обещание, в случай че роди момче, ще го кръсти на него. Разбира се, тя не икономисва и това какъв джентълмен е бил Главния.



Кали е не тъкмо държанка, а секс играчка на Жоро Илиев. Тя го облекчава до последно. „ Най-обичам да чувам по какъв начин Кали разправя какъв брой доста го почита и какъв брой му е близка, но в никакъв случай не е спала с него. Че аз с очите си съм виждала да му прави свирка в заведение! Свря се под масата и стартира да му духа пред цялата дискотека ”, разправя известна фолк певица. За премия Кали получила няколко банкноти от по 100 $.

И до през днешния ден вървят клюки, че огромния наследник на певицата е от Жоро Илиев, той в действителност има поразителна аналогия с боса. Кали обаче твърди, че таткото е тогавашното й гадже Иван. ДНК тест не е юридически.

Глория също няма неприятни усещания от Илиев и даже се развежда поради него. Тя е негова публична държанка към година – от лятото на 2003 година до пролетта на 2004 година По това време русенката е на върха на славата си, съумяла е да отслабне с куп пластични интервенции и режима на доктор Емилова.

Заради случката си с боса певицата зарязва мъжа си Илия Загоров. С Жоро Илиев обаче се разделят през 2004 година, а Глория си „ отмъщава ”, като му посвещава клипа на песента си „ Крепост ”. Ролята на Главния играе Асен Блатечки, а на финала той е прегазен от трен.



След като къса с Жоро Илиев, певицата се хваща с оръжейния необут Николай Гигов. Мафиотът нямал нищо срещу. Като научил, споделил единствено: „ Е, щом му харесва, дано се задоволи с огризките от трапезата ми ”.

Преди дни Рени също се изрече за починалата мутра:

``Не знаех как наподобява Георги Илиев. Представях си грозна и страшна мутра, а когато влезе в ресторанта се очаровах какъв извънредно хубав мъж стои пред мен. Беше доста добре облечен и въздържан``

“Тъкмо тогава си бях купила апартамент, крещя си в този момент добре пристигнало. Знам, че те дават много пари, такива едни безотчетни празненство тогава се хвърляха. Единият от защитата стоеше до мен и единствено вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието. Добре ми пристигнаха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам извънредно положително усещане от Георги Илиев ".



“Когото си отворих заведение той постоянно идваше. Винаги учтиво и с почитание към мен се обръщаше, само че може би и тъй като моето държание е било такова – не съм предразполагала за различен тип връзки " – безапелационна е изпълнителката на “Като птица ", която не е спала с Жоро, тъй като той не харесвал пухкавелки.

Екстра Нина също се " похвали ", че е участвала на престрелки сред групировки. 

“Присъствала съм на престрелки сред групировки, не тъкмо да се убиват, само че да стрелят на направления, рисково е… Случвало ми се е това нещо и в Македония, и в България. В Кранево, когато пеех с моя оркестър “Добруджански славей, бяха две групировки, единият ме беше харесал, някаква мутра от Добрич, беше споделил, че ще си отиде с мен. Много се уплаших, а моята колежка ми сподели: “Тръгвай ”! Измъкнах се пред задния вход, избягах ” – спомня си Екстра Нина, която близо 20 години е мълчала за тези истории, само че в този момент реши да си развърже езика.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР